Mer omklädning åt simmarna

För att säkerställa att det finns tillräckligt med skåp åt alla simmare och ledare kommer de extra omklädningsrummen som var märkta för USS volontärer att användas för simmare istället, med start pass 2 på lördagsmorgonen.

USS volontärer och funktionär är hänvisade till omklädningsrummen under läktare A (bakom startpallarna) samt nere i relaxen.

Se hela kartan för Navet här.

Informationsträff med Idrottshögskolan under Sum-Sim

Idrottshögskolan vid Umeå universitet bjuder in till informationsträff i samband med Sum-Sim Riks, för dig som är nyfiken att veta mer om elitidrott och studier vid Umeå universitet och även få information om de idrottsutbildningar som erbjuds vid Umeå Universitet.

Plats: sammanträdesrummet/Callroom på Navet (bakom startpallarna, under läktare A, se kartan).
Tid: söndag den 8 december 2019 kl. 14.00-14.30

Ingen föranmälan behövs, varmt välkommen!

Lär mer om detta, samt om idrott och akademi, i den här PDF:en.

Barnhörna i relaxen

Navet hälsar att i relaxen kommer det att finnas en mysig barnhörna med pyssel, rittävling och filmklipp som kommer visas på tv-skärmen.

Relaxen hittar man till vid utrymmet för uppvärmning, intill ”Pluppbassängen”. Där finns en trappa ned till relaxen. (Se hela kartan över Navet här.)

 

Tider för publikinsläpp

Publikinsläpp för Sum-Sim Riks i Umeå sker på följande tider:

  • Fredag pass 1: 16.00
  • Lördag pass 2: 07.30
  • Lördag pass 3: 14.30
  • Söndag pass 4: 07.30
  • Söndag pass 5: 14.30

Det är alltså då dörrarna till åskådarentrén öppnar (se kartan). Vi ber er vänligen att respektera dessa tider.

Man kan hämta sina beställda biljetter på plats i Umeå i tävlingsbyrån från kl.12.00 på fredag den 6 december. Tävlingsbyrån ligger till vänster innanför huvudentrén till Navet, se kartan.

Följ livesändningarna från Sum-Sim Riks

Sum-Sim Riks i Umeå kommer att sändas live på webben via Svenska Simförbundets tjänst simidrottsTV.

Likt en del andra stora mästerskap kostar det en liten summa att se tävlingarna. Antingen kan man betala 29 kr per tävlingspass eller köpa tredagarspass till alla sändningar för 75 kr.

Utöver TV-sändningarna finns som vanligt livetiming, startlistor, resultatlistor med mera på LiveTiming från IC Control, antingen via webben på livetiming.se eller via deras app.

 

Uthämtning och försäljning av biljetter

Det har varit fortsatt stor efterfrågan på platsbiljetterna som sålde slut i veckan och vi kan bara beklaga att vi inte har fler platser att erbjuda i simhallen, vi har byggt så mycket extra läktare vi kan. Vi stoppade in en extra rad med stolar (nya läktare E bakom läktare B, se kartan) men även de gick snabbt åt.

Nu går vi in i Sum-Sim-veckan och kansliet har inte längre möjligheten att administrera reservlistan eller förmedla kontakt via e-post. En sista chans att få plats är om några beställare av seriebiljetter inte tänker utnyttja alla sina passbiljetter, se nedan.

Uthämtning av biljetter

Uthämtning av beställda seriebiljetter sker i tävlingsbyrån i receptionen på Navet (se kartan). Eftersom alla biljetter är förbetalda så använder man sitt ORDERNUMMER (se fakturan för nummer) för att hämta ut sitt kuvert med biljetter.

Det är en biljett per pass, så att man får 5 biljetter i en seriebiljett. Det är väldigt viktigt att man enbart sitter på den läktare som man har bokat då det är slutsålt och alla platser kommer att vara upptagna.

Vidareförsäljning av biljetter

Om man på plats vill sälja en eller flera biljetter så föreslår vi att man skriver sitt telefonnummer och det pris man vill ha för sin biljett på biljetten och lämnar in till tävlingsbyrån så försöker vi förmedla dessa platser till de som ännu inte lyckats få tag på plats. Då kan de som vill ha biljetten swisha det pris ni vill ha och så löser vi det så.

Vi har fortfarande personer i kö till biljetter så hör gärna av er om det är så att ni vill avboka en plats. Men från och med nu så kan vi tyvärr inte förmedla via e-post, utan gör det enbart på plats i tävlingsbyrån.

Reservlista för läktarplatser

Uppdatering 1 december: Nu börjar Sum-Sim-veckan och vi kan inte längre hjälpa till med att förmedla biljetter via e-post, så reservlistan är stängd. En sista chans är om någon vill sälja överblivna biljetter på plats, läs mer om det här.

Nedanstående gäller alltså inte längre:

Förra veckan sålde vi slut på samtliga seriebiljetter och därmed är alla läktarplatser fullsatta – vilket är glädjande i sig – men det betyder också att det nu tyvärr finns de som gärna vill se tävlingarna men inte får plats.

Vi är förstås mån om att så många som möjligt ska kunna se Sum-Sim Riks på plats hos oss i Umeå och har därför upprättat en reservlista för de som inte fått tag på biljett men gärna vill komma. Om ni är intresserad av att se tävlingarna men saknar biljett, skicka ett mejl till umea.sumsim2019@gmail.com så kan vi placera er på reservlistan. Ange gärna om ni är intresserade av samtliga pass eller om det är något speciellt tävlingspass ni är ute efter.

Till er som köpt seriebiljetter: Om ni vet med er att ni inte kommer att utnyttja möjligheten att gå på samtliga pass får ni gärna höra av er till oss på samma e-postadress, umea.sumsim2019@gmail.com. Då kan vi förmedla era kontaktuppgifter till de som står på reservlistan, så kan vi ge så många som möjligt en chans att se tävlingarna.

PM ute

Nu har vi skickat ut PM för Sum-Sim Riks 2019 i Umeå till föreningarna, det finns även att ladda ner som PDF under Inbjudan & PM här på hemsidan.

Idag tog även de sista seriebiljetterna slut så nu är våra läktare fullsatta och vi har tagit bort biljettförsäljningen från hemsidan.

Biljetterna börjar ta slut

Vilket intresse det varit för våra seriebiljetter! Efterfrågan har varit så stor att det i skrivande stund bara finns 12 st platser kvar allt som allt. Vi har satt onsdag 27 november som sista datum för beställning av seriebiljetter men vi räknar med att de sista kommer att gå åt tidigare än så.

Detta innebär också att vi tyvärr inte kommer att ha några enkelbiljetter till salu alls på plats i entrén, när vi väl sålt slut på seriebiljetterna.

Uppdatering 22 november: Det tog bara en dag till, nu är samtliga läktarplatser slutsålda för tävlingen.