Uthämtning och försäljning av biljetter

Det har varit fortsatt stor efterfrågan på platsbiljetterna som sålde slut i veckan och vi kan bara beklaga att vi inte har fler platser att erbjuda i simhallen, vi har byggt så mycket extra läktare vi kan. Vi stoppade in en extra rad med stolar (nya läktare E bakom läktare B, se kartan) men även de gick snabbt åt.

Nu går vi in i Sum-Sim-veckan och kansliet har inte längre möjligheten att administrera reservlistan eller förmedla kontakt via e-post. En sista chans att få plats är om några beställare av seriebiljetter inte tänker utnyttja alla sina passbiljetter, se nedan.

Uthämtning av biljetter

Uthämtning av beställda seriebiljetter sker i tävlingsbyrån i receptionen på Navet (se kartan). Eftersom alla biljetter är förbetalda så använder man sitt ORDERNUMMER (se fakturan för nummer) för att hämta ut sitt kuvert med biljetter.

Det är en biljett per pass, så att man får 5 biljetter i en seriebiljett. Det är väldigt viktigt att man enbart sitter på den läktare som man har bokat då det är slutsålt och alla platser kommer att vara upptagna.

Vidareförsäljning av biljetter

Om man på plats vill sälja en eller flera biljetter så föreslår vi att man skriver sitt telefonnummer och det pris man vill ha för sin biljett på biljetten och lämnar in till tävlingsbyrån så försöker vi förmedla dessa platser till de som ännu inte lyckats få tag på plats. Då kan de som vill ha biljetten swisha det pris ni vill ha och så löser vi det så.

Vi har fortfarande personer i kö till biljetter så hör gärna av er om det är så att ni vill avboka en plats. Men från och med nu så kan vi tyvärr inte förmedla via e-post, utan gör det enbart på plats i tävlingsbyrån.

Uthämtning och försäljning av biljetter