Stort tack!

Sum-Sim Riks 2019 i Umeå är över och vi är väldigt trötta, men väldigt lyckliga!

Det har varit en lång helg fylld av god stämning och fantastiska simningar. Vi nästan rodnar lite av alla vänliga och uppskattande kommentarer vi fått höra från er som besökt oss i helgen och vi vill rikta ett stort tack till er  – simmare, ledare, supportrar och åskådare – som varit på plats och skapat denna goda stämning och bjudit oss på simning av högsta klass.

Vi vill också rikta ett särskilt varmt tack till alla volontärer och funktionärer som bjudit på sin tid och gjort sitt yttersta för att våra gäster ska trivas och att tävlingarna ska flyta på. Vi vill även tacka Svenska simförbundet och IC Control för professionellt utfört arbete i helgen och simhallen Navet för deras hundraprocentiga uppslutning bakom vårt arrangemang, samt våra sponsorer. Utan er alla hade vi aldrig kunnat genomföra detta!

Det har varit en lång väg hit, vi påbörjade planeringen av Sum-Sim Riks redan våren 2018 och sen tog det fart ordentligt efter årets sommar. Det har varit en minst sagt intensiv höst med mycket att ordna men det slitet var det värt – med råge! – nu när vi sett resultatet av det. Det har också varit ett alldeles ovärderligt genrep inför SM-veckan 2022 då vi ska stå värd för långbane-SM i simning. Vi har många lärdomar att utvärdera och dra nytta av inför framtiden.

Imorgon kommer vi att lägga ut mer bilder från helgen och inte minst alla bilder på pristagarna. Men först, lite sömn.

Stort tack!