Reservlista för läktarplatser

Uppdatering 1 december: Nu börjar Sum-Sim-veckan och vi kan inte längre hjälpa till med att förmedla biljetter via e-post, så reservlistan är stängd. En sista chans är om någon vill sälja överblivna biljetter på plats, läs mer om det här.

Nedanstående gäller alltså inte längre:

Förra veckan sålde vi slut på samtliga seriebiljetter och därmed är alla läktarplatser fullsatta – vilket är glädjande i sig – men det betyder också att det nu tyvärr finns de som gärna vill se tävlingarna men inte får plats.

Vi är förstås mån om att så många som möjligt ska kunna se Sum-Sim Riks på plats hos oss i Umeå och har därför upprättat en reservlista för de som inte fått tag på biljett men gärna vill komma. Om ni är intresserad av att se tävlingarna men saknar biljett, skicka ett mejl till umea.sumsim2019@gmail.com så kan vi placera er på reservlistan. Ange gärna om ni är intresserade av samtliga pass eller om det är något speciellt tävlingspass ni är ute efter.

Till er som köpt seriebiljetter: Om ni vet med er att ni inte kommer att utnyttja möjligheten att gå på samtliga pass får ni gärna höra av er till oss på samma e-postadress, umea.sumsim2019@gmail.com. Då kan vi förmedla era kontaktuppgifter till de som står på reservlistan, så kan vi ge så många som möjligt en chans att se tävlingarna.

Reservlista för läktarplatser