Uppdatering om biljettförsäljning

Som väntat tog försäljningen av seriebiljetter ordentlig fart efter att helgens regionfinaler genomfördes och det stod klart vilka simmare som kommer att delta i riksfinalen hos oss i Umeå.

Delvis slutsålt redan

Vi har i dagsläget redan sålt slut på läktare A och B och fyller nu på med platser på C-läktaren. Läktare A och B är de ordinarie, fasta läktarna i simhallen, placerade upphöjt ovanför golvnivån. Övriga läktare byggs upp inför tävlingen.

Om även läktare C blir slutsåld kan vi komma att sälja seriebiljetter till läktare D också, men som synes på kartan här intill är D-läktaren mer avsides och har inte lika bra överblick. Ni kan beställa seriebiljetter på vår biljettsida.

Fri placering inom samma läktare

Det absolut vanligaste önskemålet vid beställning av biljetter är att få sitta tillsammans med andra supportrar från samma förening. Vi tillämpar fri placering inom den läktare man har tillgång till. På så sätt kan besökarna själva se till att få sitta tillsammans med rätt sällskap.

Deltagarläktaren

Deltagarläktaren byggs upp bortom läktare B och den har tyvärr inte lika bra sikt som besökarläktarna, men det var det bästa som gick att bygga. Vi hade som önskemål att bygga en läktaren ovanför bassängen bortom bryggan, men det gick tyvärr inte att bygga på grund av hur den höj- och sänkbara bottnen i den delen av bassängen är uppbyggd.

 

Uppdatering om biljettförsäljning